Signals, add-on-ul care iti spune cine iti deschide email-ul

În data de 20 august, în cadrul conferinței INBOUND, cea mai mare adunare a inbound marketer-ilor din întreaga lume, HubSpot a anunțat lansarea unui nou produs: Signals, add on-ul pentru Chrome care te anunță cine ți-a deschis email-urile și, chiar mai mult, pe ce link-uri a dat click.

Prin Signals, HubSpot își propune să schimbe modul de lucru al oamenilor de vânzări. Fiind un produs nou lansat, este disponibil în două versiuni: 

Versiunea gratuită a acestui app îți transmite cine ți-a deschis mail-urile, de câte ori și pe ce link-uri a făcut click dacă este conectată cu Outlook și Gmail; de asemenea, îți poate spune cele mai importante interacțiuni ale contactelor tale de pe LinkedIn.

Versiunea Team Edition costă 10$ pe lună pentru fiecare utilizator și are în plus capacitatea de a fi conectată cu Hubspot ca să îți transmită de fiecare dată când un posibil client îți accesează website-ul; în plus, poți folosi Signals și pentru CRM-ul Salesforce pentru a depista noi potențiali clienți și a monitoriza email-urile trimise către contactele tale.

Într-un comunicat de presă, Brian Halligan, CEO-ul HubSpot, a declarat: „Am început HubSpot pentru a înlocui enervantele intervenţii publicitare cu inbound marketing: marketing-ul pe care oamenii îl iubesc. Pe drum ne-am dat seama că experiența clientului nu se încheie odată cu procesul de cumpărare. Cumpărătorii de astăzi se comportă diferit şi acest lucru înseamnă că trebuie să schimbați nu doar modul în care organizaţia voastră face marketing, dar și felul cum abordați vânzările şi livrarea serviciilor. Noi credem că oamenii de pe linia frontului de vânzări si relații cu clienții merită instrumente precum Signals, care fac ca interacţiunile lor cu vizitatorii site-ului, potențialii și actualii clienți să fie mai relevante şi mai eficace.”

logo2x

Cum pui în funcțiune versiunea gratuită: 

  • instalezi add on-ul de aici: getsignals.com;
  • îl conectezi cu Gmail;
  • trimiți email-uri;
  • primești notificările.

signals-desktop-notifications

Signals este gratuit pentru 200 de notificări pe lună. Avantajul principal este că, la trimiterea fiecărui email, poți alege dacă vrei să fie monitorizat prin Signals sau nu.

Pentru mai multe detalii despre acest add on inovator, citiți articolul de lansare de pe blogul HubSpot.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.