Timo Boll vs. Kuka Robot

La 4 săptămâni după apariția teaser-ului, Kuka Robotics posta pe canalul oficial de Youtube întreg clipul cu duelul dintre cel mai rapid robot din lume și Timo Boll, unul dintre cei mai buni jucători de tenis de masă din toate timpurile.

„Colaborarea celebrează viteza inerentă, precizia și flexibilitatea industriei de roboți Kuka, în tandem cu priceperea electrizantă și tactica pe care Boll o are în competiții”, scriu aceștia în descrierea clipului. Tot în descriere anunță și apariția noii fabrici Kuka Robotics din Shanghai, a cărei deschidere a avut loc pe 11 martie 2014.

Jucătorul german în vârstă de 33 de ani a devenit de curând noul amabasador de brand al firmei producătoare de roboți. Urmăriți clipul pentru a observa mesajul surprinzător al campaniei, dar și pentru a vedea cine câstigă lupta dintre om și acest usain bolt al roboților.

Teodor Chiripuci

Teodor este un tânăr pasionat de publicitate, membru in comunitatea Romanian Copywriter. Află mai multe despre Teodor pe profilul lui de Romanian Copywriter.