Tu esti remarcabil?

Spotul ce prezintă noua Toyota Avensis ne vorbește, pe lângă tehnologia de ultimă generație de care dispune mașina, despre persoanele remarcabile din viața fiecăruia. Să fie oare diriga din liceu sau fratele meu persoanele pe care le văd la volanul acestei mașini?

Vreau întâi să vă spun un secret. NU există persoane remarcabile! Totul este o iluzie și dacă tu crezi că ai cunoscut vreodată o astfel de persoană îți cer să te gândești de 2 ori dacă vei mai afirma asta după ce vei citi rândurile de mai jos.

Se spune că o persoană care se evidențiază prin ceva poate fi inclusă în categoria celor remarcabili. WRONG!!! So wrong! A fost Hitler o persoană de luat în seamă? Cărțile de istorie spun că da. A fost, însă și o persoană remarcabilă? Întrebați poporul evreu…

Ceea ce vreau să punctez este că, până la urmă, o persoană nu poate fi remarcabilă decât prin prisma a ceea ce este/a fost iar a cataloga o persoană după ceea ce a fost trebuie să luăm în considerare o chestie foarte importantă: lumea în care a trăit.

Cred, deci, și sunt convins că nu există persoane remarcabile. NU! Lumea este cea remarcabilă pentru că ne poate oferi experiențe intense.

Revenind la oile noastre, cine s-ar potrivi la volanul unei Toyota Avensis? Lumea din jurul meu, pentru că ea este cea care m-a marcat. Pentru că din natură omul s-a inspirat în a crea cele mai frumoase și incredibile tehnologii. Pentru că noi, oamenii, suntem doar un paravan care ne credem remarcabili, însă mediul din jurul nostru ne face să fim așa. Și uneori te poți simți remarcabil la volanul unei Toyota. Today… Tomorrow…

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook: