Webinar gratuit despre Content Marketing, cu Matt Beswick

Marți, 15 septembrie, online marketerii pot învăța mai multe despre Content Marketing, cu Matt Beswick. Co-fondatorul agenției de Digital Marketing Aira va discuta, live, cu participanții webinarului despre cum poate intersecția dintre programare și creativitate să ofere o rețetă de succes unui business.

La webinar, Matt le va arăta participanților cum pot fi accelerate performanțele Content Marketing-ului, unul dintre cele mai populare instrumente de marketing digital din ultima vreme, cu doar câteva cunoștinte de programare. De asemenea, Matt va pune la dispoziție informații despre cum se realizează o analiză eficientă a competiției, precum și a factorilor de popularitate din industrie.

După webinar, vei primi gratuit o listă de tool-uri utile și resurse, precum și un ghid despre implementarea efectivă a acestor noutăți în campanie.

Matt Beswick are o experiență de mai mulți ani în Content Marketing, fiind, de asemenea, fondator al Hidden Pixel, o agenție de social media games developments, care ulterior s-a specializat în online marketing.

Matt va fi unul dintre cei 19 speakeri internaționali de la SEMdays, cea mai mare conferință de SEO și PPC din Europa de Est, care va avea loc pe 24 și 25 septembrie.

Dacă participi la webinar, beneficiezi de 20% reducere la biletul de participare la conferință!

Înscrie-te aici pentru webinar!

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock