WeContent lansează Content Days: conferințe online de content marketing

Trebuie să învățăm să transformăm tot ceea ce știm într-un nou început. Ce vrem să facem? Să ne adaptăm. Când vrem să o facem? Acum.

Așa a apărut ideea de ContentDays, o serie de conferințe online legată de ceea ce iubim mai mult: content-ul. Însă lucrurile se vor petrece un pic altfel: totul va fi difuzat online, astfel încât fiecare dintre voi să participe din confortul propriei locuințe.

Dăm drumul primei ediții pe 30 aprilie, la ora 14:15. Avem o temă foarte relevantă zilele astea: #1 FROM CONTEXT TO CONTENT. Și, pentru că ne dorim să profite cât mai multe persoane de expertiza internațională pe această temă, înregistrarea și participarea la întreaga conferință sunt gratuite.

Cu evenimentele offline oprite pentru moment, ne-am regăsit într-o situație pe care niciunul dintre noi nu a prevăzut-o. Dar acesta e farmecul experienței noastre în planificarea evenimentelor: suntem mereu orientați către soluții. În organizarea de evenimente niciodată nu pornim la drum cu un singur plan în minte. Avem planul B, C și, dacă nici ele nu funcționează, scoatem din mânecă și planul Z. Misiunea WeContent rămâne aceeași: credem în continuare în puterea content-ului de calitate, doar ne-am orientat către un format diferit de conferință. Așa a apărut ideea ContentDays, un eveniment satelit cu același scop, dar cu un format digital mai potrivit erei #workfromhome. Nu e nevoie să pleci din casă ca să descoperi cele mai noi tendințe din industrie, așa că de ce să o ratezi?” – Al Kamara, CEO @Wave Division.

Agendă și speakeri ContentDays Ediția #1

Prima ediție aduce împreună experți internaționali în content marketing (din SUA, UK, Olanda și Irlanda), care vor vorbi despre tematicile menționate mai jos. Noi le zicem Cavalerii Mesei Virtuale Rotunde, dar ei își zic:

  • Jon Mowat – Managing Director @Hurricane Media | *Powering brand growth with emotional content*
  • Sabine Schmidt – Inbound Marketing @HubSpot | *Advertising in times of Covid 19*
  • Carlijn Postma – Founder @The Post | *Keep up the audience curve to survive your brand post corona*
  • Rachel Besenyei – Head of Social @Brand Content | *How to build brand awareness and relevance by monitoring the news through Social*
  • Jon Wuebben – CEO @ContentLaunch | *How do we adapt our content strategy to the current crisis and prepare for the coming re-bound*

Toate acestea sunt urmate de un keynote de Jon Burkhart, content strategist și co-autor al cărții „Newsjacking: The Urgent Genius of Real-Time”.

Misiunea mea personală este să ajut brand-urile să fie mai curioase și să se distreze mai mult. Așa le pot ajuta să creeze conexiuni mai emoționale cu fanii lor. Poate un brand recunoscut să fie curios în mod constant și să se și reseteze în vremuri de criză? Poate ar trebui toți să luăm o mică pauză, să reflectăm și să redescoperim bucuria în munca noastră – pentru noi și pentru clienții și consumatorii noștri.” – Jon Burkhart, content strategist.

Înscrie-te gratuit la ContentDays

Prima ediție are loc pe 30 aprilie 2020, începând cu 14:15, live pe website-ul dedicat conferinței WeContent.

De asemenea, suntem de găsit și pe canalele noastre de Facebook, Instagram și LinkedIn pentru știri despre conferință și feedback-ul participanților.

WECONTENT este cea mai mare conferință de marketing din Europa Centrală și de Est, unde speakeri de top și creatori de conținut se adună pentru a-și împărtăși cunoștințele, pentru a descoperi sau chiar seta tendințe în domeniu. În afară de cele două ediții din trecut ale evenimentului anual principal, conferința s-a extins de asemenea într-o serie de webinarii și masterclass-uri care au avut loc pe parcursul întregului an. Cel mai nou eveniment satelit este fratele mai mic al conferinței, orientat către digital, ContentDays, eveniment susținut și de Romanian Copywriter, în calitate de Supporting Partner.

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock