Youth to Business sustine inovatia in antreprenoriat

Youth to Business este un eveniment desfășurat la nivel global de peste 5 ani în țări precum Polonia, Cehia, Venezuela, Brazilia, Finalnda. Acest eveniment aduce împreună repezentanți de companii, oameni inovatori cu experiență în diferite domenii, studenți și reprezentanți ai ONG-urilor. Aceștia au ocazia, pe parcursul unei zile, să dezbată o serie de teme din zona antreprenoriatului cu speakeri cu experiență în diferite domenii.        

Evenimentul se adresează studenților sau membrilor din numeroasele ONG-uri care doresc să discute cu tineri antreprenori și reprezentanți ai companiilor partenere pe tema inovației în România în cât mai multe domenii. În cadrul acestui eveniment te poți întalni cu: Orlando Szasz, antreprenor, care va vorbi despre inovația în antreprenoriat; Radu Jugureanu de la compania SIVECO, care va dezbate despre inovație în educație, Elisabeta Moraru de la compania GOOGLE, care ne adduce in discutie modalități de susținere  a inovației prin fonduri europene; Adela Jansen de la firma BRD, care ne va prezenta metode de a inova în relația companie-angajat și Adrian Cioroianu de la compania Intel, care susține inovația în educație și IT.

Mai multe informații poți găsi și pe site-ul evenimentului Youth to Business. Aici poți găsi toate detaliile legate de speakeri, agendă și formularul de aplicare. Mai multe detalii aflii și pe pagina de Facebook.

Te așteptăm la Crystal Palace Ballrooms (lângă Palatul Parlamentului) pe 27 noiembrie!

Despre organizator

AIESEC este cea mai mare organizație de studenți din lume prezentă în peste 113 de țări și teritorii. Scopul acesteia este dezvoltarea spiritului de leadership al studenților sau proaspăt absolvenților într-un mediu internațional , organizarea de proiecte împreună cu tineri internaționali sau participarea la conferințe naționale și internaționale.

Persoană de contact:

Andreea Furnea- coordonator eveniment Youth to Business

0727251685

andreea@youth2business.ro

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock