4 spoturi haioase de Craciun

Ne-am lăsat acum ceva vreme cuprinşi de emoţia Crăciunului în reclame, aşa că a venit momentul să ne şi relaxăm şi să ne amuzăm. Crăciunul este în continuare o sărbătoare a familiei, a căldurii şi a emoţiei sufleteşti, dar poate fi şi vorba despre mai multă distracţie… până la urmă este o sărbătoare, nu? 🙂

Tocmai de aceea am ales să vă prezint şi câteva campanii haioase de Crăciun, realizate de-a lungul timpului, care vorbesc de la sine despre farmecul amuzant al sărbătorilor.

4. eBay (2012)

https://www.youtube.com/watch?v=dvwJDAtHxuU

Simplu şi la obiect, eBay ne dă o lecţie amuzantă despre cadourile de Crăciun… Chiar dacă ei nu vând ponei, cu siguranţă vând genul de ponei de care ai nevoie. Pentru că when it’s on your mind, it’s on eBay.

3. Potter’s Naughty Nutcracker (2013)

Cine ar fi crezut că o sărbătoare precum Crăciunul poate avea şi o conotaţie sexy? Ei bine, cei de la Potter’s au ales o metodă unică de a-şi promova decoraţiunile de Crăciun – să le spunem… irezistibile?

2. Peyton Manning pentru MasterCard (2009)

O fi Peyton Manning un faimos jucător de fotbal american, dar acest lucru nu îi dă dreptul să fie îngâmfat în legătură cu ceea ce oferă celorlalţi de Crăciun. Oricum, cu MasterCard poţi să le oferi celorlalţi ceva de care chiar au nevoie, iar asta este priceless.

1. PooPourri.com (2014)

De departe cea mai inspirată reclamă de Crăciun amuzantă, Even Santa Poops este o versiune modernă a Moşului prins în casă de cei mici… cu toate că fetiţele au un limbaj colorat, Moşul stă pe toaletă şi este şantajat, conceptul este unul cât se poate de haios. Şi nu este de mirare că din luna noiembrie, când a apărut spotul pe YouTube, a adunat deja peste 9 milioane de vizualizări.

Ce alte spoturi amuzante ţi-au mai adus zâmbetul pe buze de sărbători?

Roxana Peti

Roxana Peti este copywriter și blogger cu peste 10 ani de experiență și o gamă largă de proiecte de copywriting în portofoliu.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock