Sustinem triburile de marketing clujene!

„Lumea e organizată în triburi, care se află în permanentă căutare de leaderi. Brand-ul tău poate ajuta un grup să devină trib.”- Seth Godin, Tribes.

În 2013 am fost martorii primelor rotocoale de fum şi strigăte de adunare ale triburilor de marketing de la Cluj. La un singur semnal, toată comunitatea clujeană de marketing s-a strâns “în jurul focului” la Golden Tulip Ana Dome, ca să afle ultimele veşti.

Ne-am delectat cu speech-uri de excepţie şi am plecat acasă cu singurul catalog care reunește toate companiile de marketing şi comunicare din Cluj. Poți urmări în următorul videoclip lansarea ghidului Marketing Tribe:

Dacă mai țineți minte, pe vremea aceasta, anul trecut, am stat de vorbă și cu Călin Biriș despre Marketing Tribe.

Acum, în 2014, #UnimTriburile la Marketing Tribe 2.0

Cu penele lustruite, faţa pictată şi cu pepițele de aur ale Know-How-ului, triburile migrează, în pași digitali, spre cea mai mare adunare a MarCom-ului clujean: Marketing Tribe 2.0 – în 26 Noiembrie, de la ora 18:00 la International Ballroom din Cluj-Napoca.

Marketing Tribe 2.0 te întâmpină cu sesiunea de dezbateri “OF-urile din MarCom” şi un panel de speakeri reprezentativi, din mediul de business local și național: 

  • Victor Gavronschi, Managing Partner Loopaa şi coordonator al catalogului lansat la prima ediţie
  • Răzvan Crişan owner © MSA Advertising
  • Sonia Nechifor, Managing Partner PR Venture şi Director Editorial Revista Bulevard
  • Sergiu Mircea, Head of Marketing, Segments and Retail Products la Banca Transilvania
  • Ioana Căprar, Specialist Marketing și Comunicare, cu experienţă de 15 ani în domeniu
  • Andi Vanca, PR Manager Electric Castle Festival.

Moderatorul evenimentului va fi Calin Biris, Preşedintele asociaţiei IAA YP Cluj şi Digital Director în agenţia @Loopaa. Împreună, vom găsi soluţii la “OF-urile din MarCom” ale agențiilor şi specialiştilor şi vom uni triburile. Mai multe suprize te aşteaptă la faţa locului.

MK tribe 2.0 final

Ca și anul trecut, reprezentanți ai Romanian Copywriter vor fi prezenți la eveniment în calitate de parteneri, pentru a sta de vorbă cu șefii de trib ai comunității MarCom clujene.

Participarea este gratuită și se face exclusiv pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile. Înscrie-te în trib ca specialist MarCom, manager sau antreprenor, prin completarea Formularului de pe pagina evenimentului.

Termen limită de înscriere: 24 Noiembrie, ora 24.00. Participarea ţi se confirmă pe mail de către organizatori, aşa că fiți atenți la mail-urile primite de la IAA YP Cluj!

Așadar, pe 26 noiembrie, te aşteptăm la International Ballroom în intervalul 18:00 – 18:30 pentru o mai bună organizare. Îţi recomandăm să îţi aduci şi cărţile de vizită cu tine, pentru a putea participa la activităţile-surpriză pregătite de IAA YP Cluj.

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.