De unde ne putem cumpara carti ieftine de Black Friday

Și anul acesta, magazinele online românești dau startul marilor reduceri de Black Friday cu o săptămână mai repede. Anul acesta Black Friday începe de pe 21 noiembrie și se desfășoară, în anumite cazuri, chiar și o săptămână.

Pentru următoarele zile, majoritatea magazinelor online românești – dar și o bună parte din retailerii offline – au suplimentat stocurile cu produse, în special cu electronice, pentru a face față numărului de comenzi și a impune reduceri de proporții. Farmecul acestei zile constă în faptul că magazinele fac mai mult teasing înainte de Black Friday, foarte puține dintre acestea anunțând lista de produse pe care le vor avea la reduceri.

Pentru cititorii noștri, dintoteauna am recomandat cărțile, în special cele din aria de marketing și comunicare. Anul acesta nu vom realiza o listă de recomandări cărți pentru Black Friday ci vom menționa numele magazinelor online unde puteți găsi cărți la reducere și între ce intervale se vor încadra reducerile acestora.

Dacă nu ești în căutarea unei anumite cărți, poți consulta listele noastre din articolele: carti de marketing pe care merita sa le ai și 30 de cărți pe care orice blogger trebuie să le citească 

Magazine online care ofera carti ieftine de Black Friday

Anul acesta, vom avea parte de reduceri la carti la următoarele magazine online:

elefant.ro

Acest magazin online are cele mai mari reduceri și bonusuri pentru clienții săi: vor fi reduceri între 10% și 90% la o gamă largă de sute de mii de volume. De asemenea, în această perioadă, vor fi oferite prin tragere la sorți peste 100.000 de cadouri surpriză pentru fiecare comandă.

Black Friday-ul la elefant.ro începe pe 21 noiembrie.

Libris.ro

De Black Friday, la Libris ai parte de reduceri la peste 10.000 de cărți și transport gratuit la orice comandă, oriunde în țară. Reducerile vor porni de la 20% și vor ajunge la 90%!

Black Friday-ul la Libris.ro începe pe 21 noiembrie.

Nemira.ro

Promoţia Black Friday la Editura Nemira aduce reduceri la peste 800 de titluri. În librăria virtuală Nemira poți profita de reducerile de până la 89%.

Black Friday-ul la nemira.ro începe pe 21 noiembrie.

În speranța că acest mini-ghid al reducerilor online la cărți ți-a fost de folos, îți dorim spor la cumpărături mâine! 🙂

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock