15 exemple creative de packaging

Creativitatea este unul din elementele cele mai importante atunci când vine vorba de a crea packaging-ul pentru un produs. Aceasta poate fi folosită cu succes încă din procesul incipient de creație: de la idee (concept), la realizarea produsului propriu-zis, a ambalajului, și la modalitatea de vȃnzare sau de promovare a acestuia.

Consumatorii apreciază un produs care are la bază un concept creativ, unic şi inovativ care să le atragă atenţia şi să le stȃrnească interesul. Ambalajul unui produs (obținut prin packaging) este foarte important deoarece este prima întâlnire vizuală dintre produs şi consumator.

Un produs cu un ambalaj creativ, cu o idee out-of-the-box va atrage atenţia mult mai tare şi va ȋndemna consumatorii să cumpere produsul. Dacă produsul în sine este şi de o calitate excepţională, atunci ai un produs de nota 10 plus.

Am căutat pentru voi 15 exemple excepţionale de ambalare a produselor (packaging). Rezultatele vizuale sunt impresionante, iar creativitatea este procesul principal care a stat la baza realizării acestor ambalaje.

15 exemple creative de packaging

#1 Jeleu de fructe

#2 Pliculeţe de ceai

#3 Prăjitură

#4 Şerveţele

#5 Pahare de cafea

#6 Miere de albine

#7 Pachete de ţigări

#8 Pensoane de văruit

#9 Spaghete

#10 Suc

#11 Detergent

#12 Prezervative

#13 Pahar de Coca-Cola

#14 Accesorii de păr

#15 Gem de fructe

surse imagini: Boredpanda şi Creative Guerilla Marketing.com

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe Facebook:

Zâna Tonegaru

Zâna face parte din echipa de redacție Romanian Copywriter și lucrează ca și freelancer în content writing și social media.

Ai un proiect în minte?

Pune-ți ideile în mișcare. Dacă te gândești la un proiect, programează o întâlnire acum.

Let's rock