Ganduri pentru anul nou

Încep acest ultim articol din 2014 prin a-ți mulțumi. Sunt recunoscător că ne citești, chiar dacă ești alături de noi încă de când ne-am lansat, din aprilie 2012, sau dacă ni te-ai alăturat pe parcursul acestui an.

Îți mulțumesc că ai contribuit, chiar și printr-o simplă vizită sau un like, la răsplătirea muncii acestei comunități care s-a oferit, voluntar, să adune laolaltă cele mai interesante informații despre marketing și publicitate.

Deși existăm doar de doi ani și 9 luni, iar conținutul pe care îl oferim este doar despre marketing, am reușit până acum să inspirăm peste 300.000 de persoane, cu ajutorul celor peste 500 de articole publicate pe blog.

2014 a fost anul nostru cel mai bun, un an în care am reușit să creștem cu 25% numărul de cititori și să scriem cu 22% mai multe articole. Iată o scurtă listă cu articolele noastre cele mai citite din 2014:

Top 15 articole din 2014:

 1. 30 de cărți pe care orice blogger trebuie să le citească
 2. Adio, cuvinte cheie exacte în AdWords!
 3. 10 campanii românești care ne-au atras atenția în 2013
 4. Scrisoare din partea agențiilor către clienții români
 5. Cum ar arăta Google dacă ar fi om?
 6. Cum să te angajezi într-o agenție. Ghid complet pentru copywriteri
 7. Wonderbra – 25 de afișe creative cu și despre sutiene
 8. Strategia de content marketing. Ghid de succes de la A la Z
 9. Cum să câștigi mai mult ca freelance writer
 10. Rezultate cercetare: importanța surselor de comunicare online în România
 11. Ce să NU spui într-o reclamă
 12. 5 metode de content marketing populare în România
 13. Dicționar moldovenesc publicitar
 14. Interviu cu George Roșu, desenator de pisici
 15. Ce urmărim pentru o mai bună indexare în Google?

Rezoluții pentru 2015

2015 se anunță a fi un an interesant pentru marketing-ul online. De aceea, în 2015 ne vom axa foarte mult să scriem despre acest subiect. Vom dori să venim cu foarte multe informații de ultimă oră, fiind un domeniu în care lucrurile se schimbă frecvent. Ne propunem ca în 2015 să îți oferim și mai multe sfaturi și articole educative, care să te ghideze în tot ce înseamnă content marketing, social media și promovare online.

În 2015, vrem să îți fim mai aproape și să îți răspundem la întrebări sau chiar să te ajutăm, prin intermediul agenției noastre de marketing online, The Pharmacy

În 2015, vrem să comunicăm mai mult și mai des cu tine. Scrie-ne oricând ai întrebări, iar unul din membrii noștri, cu experiența necesară, va veni cu un răspuns.

Eu cred cu tărie că, dacă vom stabili o comunicare constantă cu toți românii care au nevoie de ajutor sau suport în marketing online, vom fi cu toții o comunitate unită de marketeri români și ne vom ajuta reciproc. Nu va fi doar comunitatea Romanian Copywriter, ci Comunitatea Marketerilor Români.

În prag de sărbători, îți dorim să întâmpini noul an cu multă energie și entuziasm, să te bucuri și mai mult de prezența celor dragi și să îți creezi amintiri frumoase.

Sărbători Fericite și un An Nou plin de împliniri, bucurii, creativitate și prosperitate!

Cătălin Ionașcu

Cătălin este pasionat de scris, citit și călătorit. Este fondatorul agenției Romanian Copywriter şi, în mod frecvent, susține cursuri de Copy & Content Writing. Află mai multe despre Cătălin și de pe blogul său personal: catalinionascu.ro.